Når man går rundt og overvejer, om man skal sælge sin bolig, er der ét naturligt spørgsmål, der hurtigt melder sig:

Hvad kan mit hus overhovedet sælges for? Hvad er en god indikation for prisen på min bolig? Så følger det næste spørgsmål helt af sig selv:

Hvordan finder jeg ud af det?

3Mæglertilbud står klar med gode råd!

Vigtige hjemmesider når der skal handles hus eller bolig:

www.boligsiden.dk

Boligsiden er typisk den side, man bruger, hvis man skal finde sin nye drømmebolig. Her kan man finde stort set alle boliger, der er til salg.

Siden er rigtig god som søgeværktøj, hvor man hjemmefra kan finde de mest interessante boliger og se billeder samt essentielle oplysninger, inden man aftaler en besigtigelse af boligen.

Boligsiden er en stor hjælp for både mægler, køber og sælger. Eftersom potentielle købere kan få indgående kendskab til boligen før fremvisning, skal der nemlig langt færre fremvisninger til, før der er en handel på plads.

På Boligsiden finder du desuden en lang række statistikker om ejendomshandel.

www.boliga.dk

Boliga minder meget om Boligsiden, og her kan man også finde stort set alle de boliger, der er til salg. Det er nok et spørgsmål om smag og behag, hvilken side der er bedst.

Jeg bruger begge sider, da jeg synes, at begge tilbyder nogle gode funktioner / informationer.

www.dingeo.dk

Inden du skriver under på en købsaftale, kan det være en god idé at tjekke adressen på Dingeo. Her kan du nemlig få en masse oplysninger om ejendommen og området, og disse kan måske påvirke din beslutning.

F.eks. kan man se informationer om radonrisiko, jordforurening, trafikstøj, oversvømmelsesrisiko og meget andet, som man måske ikke lige havde tænkt over, da man besigtigede selve ejendommen.

www.bolighed.dk

Bolighed er en hjemmeside, som er lavet af 4 banker, og som indeholder mange vigtige oplysninger om de fleste boliger (både dem, der er til salg og dem, der ikke er til salg).

Hvis man er nysgerrig på, hvor meget ens bolig er værd, kan man ved blot at indtaste en adresse få en god indikation på denne hjemmeside. Jeg synes faktisk, at den i mange tilfælde rammer rimelig godt. Dog kan den ikke tage højde for, hvis der er foretaget væsentlige forbedringer.

På Bolighed kan man også finde andre oplysninger om boligen; herunder dens udgifter, værdi udvikling, sundhed og risiko m.m.

www.tinglysning.dk

På Tinglysning har man adgang til Tingbogen, hvor man kan få overblik over en boligs ejere, gældsposter, offentlige værdi, handelstidspunkter og i mange tilfælde også pris.

Hvis man logger på med NemID, vil man få adgang til lidt flere oplysninger, men man kan også logge på uden NemID.

Der findes sikkert endnu flere praktiske hjemmesider, og disse er blot et udsnit, som jeg personligt har gode erfaringer med. Jeg håber, du kan bruge dem!

Hilsen 3Mæglertilbud