Cookie- og privatlivspolitik

Baggrund og formål

3Mæglertilbud.dk respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger 3Mæglertilbud.dk (“websitet”) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til, og hvordan vi behandler persondata.

Ejeroplysninger:

Websitet udbydes og drives af:

DW Rådgivning
CVR nr. 39300389
c/o Dorte Witzel
Kirkepladsen 1
3650 Ølstykke

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, hvilket er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3Mæglertilbud.dk bruger cookies til at indsamle data, måle besøgendes interesser og adfærd på vores hjemmeside, således at vi kan optimere vores hjemmeside og derved tilpasse den vores kunders ønsker.

Oplysningerne om alle besøgende på hjemmesiden bruges overfor annoncører, men der videregives ingen individuelle oplysninger.

Vi benytter Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger:

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformularen.

Når man beder om (udfylder formularen på hjemmesiden) 3 tilbud, accepterer man, at 3Mæglertilbud.dk videregiver de indsendte oplysninger til de udvalgte ejendomsmæglere, for at de kan udarbejde det ønskede tilbud.

Ejendomsmæglerne har underskrevet samarbejdsaftale om, at de ikke må videregive oplysningerne, men mindre de indhenter kundens accept. Ejendomsmægleren er selv ansvarlig for at opbevare oplysningerne iht. loven og ikke at videregive oplysningerne.

Derudover sørger 3Mæglertilbud.dk for at opbevare oplysningerne forsvarligt og videregiver ikke oplysningerne til andre.

3Mæglertilbud.dk bruger udelukkende oplysningerne til at kunne ekspedere sagen og give den bedst mulige kundeoplevelse.

Oplysningerne bliver som udgangspunkt gemt i op til 5 år, men du kan til enhver tid bede om at blive slettet inden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@3maeglertilbud.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine person-oplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.